logga-text-2017-01-08-100x144

Happy Soap Ponny

Pris:
89 kr
Inkl. 25% Moms
Slut i lager
Denna vegetabiliska tvål, med ingjuten leksaksponny, är gjord för hand och med äkta barnasinne. Den klara transparensen i glycerinet gör leksaken tillräckligt synlig för att kännas helt inom räckhåll, men det enda sättet att få ut den därifrån är att komma ihåg att tvätta händerna…

Barntvålen Happy Soap är handgjord i Sverige av tvålmassa som är fri från SLS och SLES för att skydda människa och miljö. Den är dessutom fri från parfym och eteriska oljor för att undvika allergirisken.

Som ytterligare ett led i miljötänket kring Happy Soap så är det oftast en redan använd leksak i gott skick, istället för en massproducerad ny inuti varje tvål. Varje Happy Soap-tvål blir därför unik. Du får samma typ av leksak som på bilderna, men färgställningen varierar.

För varje såld tvål skänker Happy Soap 10 kronor till Rädda Barnen.

PS: Eftersom våra leksaker kan innehålla smådelar så har vi en generell rekommendation att de inte ska användas av barn under 3 år.

Innehåll:
Vatten, Glycerin, Sorbitol, Sodium Stearate, Sodium Laurate, Propylene Glycol, Sodium Oleate, Sodium Myristate, Sodium Chloride, Glyceryl Mono Laurate, Cocamidopropyl Betaine, Cocos Nucifiera, Sodium Thiosulfat, Sodium Citrat, Citronsyra, Tetrasodium Glutamate Diacetate och Trisodium Sulfosuccinate.

Vikt: 100 gr